reklame
Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Innbrudd i Bleikemyr-området

Det har vært flere innbrudd i området Kattanakk, Bleikemyr Øst i Haugesund i natt. Beboere i området bes derfor sjekke sine hus og boder. Tyven ble senere funnet sovende i en garasje.

Av Egil M Solberg | 29.08.2020 08:15:45

Innbrudd: Det var like før klokken 05 lørdag morgen at det ble meldt om forsøk på innbrudd i et hus og en bod i Bleikemyr-området i Hagesund.

– En politipatrulje har vært i området og søkt etter gjerningspersoner. Det ble da funnet en del tyvegods som kan stamme fra flere adresser, opplyser vaktsjef Ellen Rink ved Haugesund politistasjon.

Politiet hadde i morgentimene lørdag ikke oversikt over omfanget av tyveriene i området.

– Én person, iført Adidas treningsjakke, var også observert i ferd med å ta seg inn en terrasse dør, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Det har ikke lykkes politiet i å pågripe noen mistenkte.

– Det er mulig det kan dreie seg om flere innbrudd eller tyverier, og beboere i området bes derfor sjekke sine hus og boder, skriver operasjonslederne på Twitter.

Ved 08.25-tiden fikk politiet melding om en sovende mann i en garasje i området. Mannen, som er i 20-årene, stemte overens med beskrivelse av observerte person i natt.

– Han mistenkes for nattens innbrudd og tyverier. Han er pågrepet og innsatt i arrest, opplyser opersjonslederen.

Twitter

Flere nyheter: