Menu
Politiet har ikke avhørt de tre personene, som ble pågrepet etter et slagsmål på Torshov natt til fredag, sier seksjonsleder for Anne Alræk Solem i Oslo politidistrikt. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Ingen pågrepne avhørt etter knivstikking i Oslo

Tre menn i 20-årene er pågrepet og siktet etter et stort slagsmål på Torshov i Oslo natt til fredag. To menn er innlagt på sykehus, men ingen er avhørt.

Av NTB | 20.03.2020 12:47:05

Kriminalitet og rettsvesen: Det ble brukt kniv og machete i slagsmålet. En gutt i tenårene og en mann i starten av 20-årene ble behandlet for alvorlige skader på sykehus natt til fredag.

– Vi kjenner ikke omfanget av skadene på de fornærmede ennå, sier leder Anne Alræk Solem i seksjon for etterforskning av alvorlige voldssaker i Oslo politidistrikt, til NTB.

Politiet tar sikte på å avhøre de tre siktede mennene og de to fornærmede i løpet av fredag.

– Politiadvokat Anne Bakken vurderer fengslingsspørsmålet fortløpende, opplyser Solem.

Politiet fikk flere meldinger som slagsmålet i Edward Griegs allé på Torshov rett etter midnatt natt til fredag. En av de pågrepne fikk mindre kuttskader i hodet, og ble behandlet på legevakt før han ble kjørt i arresten.

Politiet opplyste natt til fredag at de ser hendelsen i sammenheng med en pågående konflikt mellom unge i Oslo. Flere av de involverte har vært involvert i lignende hendelser den siste måneden. Det vil ikke seksjonslederen bekrefte.

– Vi kjenner ikke foranledningen til saken, men går gjennom tidligere historikk på de involverte. Vi vil ikke kommentere dette ytterligere, fordi det kan påvirke videre etterforskning, sier Solem.

(©NTB)

Flere nyheter: