reklame for Utvik Autoservice
Menu
Martin Ødegaard, her under nasjonsligakampen mot Nord-Irland, trøbler med en muskelskade og blir trolig ikke å se i mesterligaoppgjøret mot Borussia Mönchengladbach. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Ingen Ødegaard å se på Real-trening før skjebnekampen

Martin Ødegaard var ikke å se på Real Madrids trening dagen før den svært viktige mesterligakampen mot Borussia Mönchengladbach.

Av NTB | 08.12.2020 12:53:14

Sport: Den spanske avisen AS meldte mandag at nordmannen ser ut til å gå glipp av onsdagens kamp med det som skal være en muskelskade i venstrebeinet. Klubben selv meldte mandag at Ødegaard trente innendørs og ikke med resten av laget.

Tirsdag la Real Madrid ut en 45 minutter lang video fra lagets trening. Der var ikke Ødegaard å se blant spillerne som var delt i to grupper med firkantspill.

Nordmannen har vært delaktig i åtte av Real Madrids 16 kamper denne sesongen. På 362 minutter har han til gode å notere seg for en målgivende pasning eller scoring.

Federico Valverde, Mariano Díaz og Eden Hazard er ute, ifølge rapporten i avisen AS.

Real Madrid går videre i mesterligaen med seier. Ødegaard og lagkameratene blir gruppevinnere dersom Sjakhtar Donetsk samtidig ikke slår Inter. En uavgjort vil kun være nok til avansement hvis Inter slår det ukrainske laget, mens tap onsdag vil sende Reals stjernegalleri ut av turneringen.

– Nei, det tenker jeg ikke på. Jeg vil bare levere en god kamp sammen med spillerne i morgen. Helt ærlig har jeg ikke fokus på det, svarte fotballegenden.

Han la videre til at klubben og spillerne er godt vant med å spille avgjørende kamper. Presset lar seg håndtere.

Real Madrid er inne i en uhyre viktig uke. Lørdag er det byderby mot Atlético Madrid i La Liga. Flere medier melder om at også den kampen kan komme for tidlig for Ødegaard.

Kaptein og midtstopper Sergio Ramos kan være tilbake for Madrid-klubben sammen med Dani Carvajal onsdag. De deltok begge på trening tirsdag. Det samme gjelder angriper Luka Jovic.

Exit før utslagsrundene vil være et hardt slag for den spanske giganten. På tirsdagens pressekonferanse fikk trener Zinédine Zidane spørsmål om han kunne komme til å trekke seg dersom onsdagen ender i nedtur.

(©NTB)

Flere nyheter: