reklame for smiaa
Menu
De engelske fotballklubbene Sunderland og Peterborough må la ballen ligge i fred i det ellers hektiske juleprogrammet. Årsaken er koronasmitte. Foto: Mike Hewitt / Pool via AP / NTB

Ingen julekamper for Sunderland og Peterborough

De engelske fotballklubbene Sunderland og Peterborough er rammet av koronasmitte og har fått sine kamper i den ellers hektiske juleperioden utsatt.

Av NTB | 21.12.2020 11:08:02

Sport: Klubbene spiller i League One, som er nivå tre i engelsk fotball. De har fått utsatt tre kamper hver etter smitteutbrudd i stallen. Peterborough spiller ikke igjen i år, mens Sunderland håper å være tilbake på banen 29. desember.

2. juledag skulle Sunderland spilt hjemme mot Hull og Peterborough borte mot Gillingham, men de kampene er blant de utsatte.

Sunderland melder på sitt nettsted at en spiller i A-stallen testet positivt forrige uke, og at ytterligere testing avdekket ytterligere fire smittetilfeller i tilknytning til klubbens akademi, som nå er stengt.

Peterborough melder at en spiller har testet positivt og at tre andre har symptomer forenlig med covid-19. Begge klubbenes kamper i helgens serierunde ble utsatt. Sunderland skulle spilt hengekamp mot Blackpool tirsdag kveld, men den er også utsatt.

(©NTB)

Flere nyheter: