Menu
Fulhams Stefan Johansen og resten av spillerne i engelsk liga har fått beskjed om at treningsstart i klubbregi blir tidligst 25. mai. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Ingen avklaring på styremøte i engelsk liga, treningsstart tidligst 25. mai

Styret i English Football League møttes onsdag for å diskutere alternativer for å fullføre sesongen på nivå to, tre og fire, men uten å treffe vedtak.

Av NTB | 13.05.2020 21:17:42

Sport: Det mest konkrete som kom ut av møtet var at lagene i mesterskapsserien, 1. og 2. divisjon har fått beskjed om at trening vil bli gjenopptatt tidligst 25. mai.

– Selv om det er utstrakt debatt og mange diskusjoner både offentlig og privat om hva som bør eller kan skje, vil EFL fortsette å konsultere våre medlemmer før de neste stegene avgjøres, heter det i en uttalelse på ligaens nettsted.

– I øyeblikket er vi opptatt av stegene som ligger rett foran oss, men langtidsvirkningene for ligaen og klubbene er like alvorlige som vi tidligere har skissert, og det kreves løsninger for å kompensere det økonomiske tapet krisen har forårsaket. Konsekvensene av pandemien kan ikke løses bare ved å spille kamper uten tilskuere.

Det har i britiske medier vært spekulert i at EFL ville foreslå for fredagens medlemsmøte at sesongen avlyses i 1. og 2. divisjon (nivå tre og fire), men det gis ingen indikasjon om en slik anbefaling.

(©NTB)

Flere nyheter: