Menu
Et fireseters fly skled av rullebanen på Voss flyplass, Bømoen etter landing. Det var fire personer i flyet, og alle er ute. En person er sendt til legevakt for kontroll, de øvrige er uskadde. Foto: Ørjan Brattetveit / Avisa Hordaland / NTB

Ingen alvorlig skadd da småfly skled av rullebane på Voss

Et fireseters fly skled av rullebanen under landing på Voss flyplass, Bømoen. Det var fire personer i flyet, men ingen ble alvorlig skadd.

Av NTB | 11.05.2021 14:39:51

Økonomi og næringsliv: Ifølge 110-sentralen var alle fire ved bevissthet og oppegående etter ulykken.

Vest politidistrikt opplyser at én person er sendt til legevakten for sjekk, mens de øvrige tre ble undersøkt av helsepersonell på stedet og kom uskadd fra ulykken.

Piloten har uttalt seg til Avisa Hordaland. Han beskriver landingen som problematisk og sier at han prøvde å lande to ganger før ulykken skjedde den tredje gangen.

Brannvesenet skumla området rundt flyet siden det lakk drivstoff fra den ene vingetanken. Flyet har store materielle skader.

Veien ved siden av flyplassen er stengt inntil videre.

Småflyet kom inn for landing fra øst. Deretter gikk det gjennom et gjerde i den vestlige enden av rullebanen, rotert og endte opp med å sperre bilveien som går parallelt med flyplassen, skriver Bergens Tidende.

Nødetatene fikk melding om ulykken klokka 12.32 tirsdag.

(©NTB)

Flere nyheter: