Menu
ARKIVBILDE: Njord plattformen ved Kværner på Stord, av Kværner.

– Imponert over folk i koronakrisen

Fungerende verftsdirektør Terje Johansen på Kværner Stord er imponert over hvordan samfunnet står sammen for å løse koronakrisen.

Av Egil M Solberg | 22.03.2020 06:34:45

Koronakrisen: Kværner ga denne uken 5 millioner kroner til helserelaterte tiltak i Stord kommunen i forbindelse med koronapandemien.

Midlene vil bidra til å støtte de respektive instansene i å redusere spredning av korona-viruset, opplyser selskapet i en pressemelding.

Selskapet har også donert verneutstyr, inkludert beskyttende ansiktsmasker og vernedrakter, til de lokale helsemyndighetene.

I tillegg har Kværner demobilisert innleid personell i leir på verftet på Stord, og alt kontorpersonell benytter hjemmekontorløsninger der hvor det er mulig.

Når færre mennesker møtes fysisk på kontorer og verft, reduserer dette risikoen for spredning av virus, heter det i pressemeldingen.

– Det er imponerende hvordan hele samfunnet kommer sammen for å løse denne krisen. Jeg er veldig stolt over våre ansatte som alle er med og bidrar, sier fungerende verftsdirektør Terje Johansen til Radio Haugaland.

Hør hele intervjuet i vår Podcast

Flere nyheter: