Menu
Politi på stedet der 39-åringen, som er siktet for drapet på Fevziye Kaya Sørebø (51) på Frogner i Oslo, ble pågrepet onsdag for to uker siden. Foto: Berit Roald / NTB

Ikke noe avhør av Frogner-siktet i helgen

Den 39 år gamle mannen som er siktet for drapet på Fevziye Kaya Sørebø på Frogner i Oslo for to uker siden, vil ikke bli avhørt i helgen.

Av NTB | 14.05.2021 21:10:20

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen ble lagt inn på psykiatrisk sykehus etter drapet, men ble tirsdag skrevet ut og overført til Oslo fengsel hvor han sitter i varetekt.

Politiet har varslet at de ønsker å gjennomføre en full rettspsykiatrisk undersøkelse av mannen. Han har imidlertid ennå ikke latt seg avhøre av etterforskerne som jobber med å klarlegge alle sidene rundt drapet.

– Etterforsker har snakket med forsvareren og det blir nok ikke avhør i helgen, sier politiadvokat Rita Parnas i Oslo politidistrikt til NTB fredag kveld.

Fevziye Kaya Sørebø (51) ble skutt og drept i Tostrups gate på Frogner i Oslo onsdag for to uker siden. Mannen ble pågrepet like etterpå, og ble dagen etter drapet innlagt på psykiatrisk sykehus.

Drapsofferet og den siktede mannen har vært involvert i en byggekonflikt som strekker seg tilbake til 2016. I Oslo tingrett før jul ble drapssiktede og hans firma dømt til å betale kvinnen 11,8 millioner kroner i erstatning i forbindelse med to byggeprosjekter.

(©NTB)

Flere nyheter: