Menu
Karsten Warholm poserer med de tre prisene han vant under Idrettsgallaen i Hamar lørdag. Søndag ble det kjent at neste års Idrettsgalla avvikles i Trondheim. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Idrettsgallaen flytter til Trondheim

Karsten Warholm ble den store vinneren under årets Idrettsgalla i Hamar OL-amfi. Neste år skal store norske idrettsprestasjoner påskjønnes i Trondheim Spektrum.

Av NTB | 05.01.2020 17:25:17

Sport: – Vi skal lage den beste og største Idrettsgallaen i historien, sier organisasjonssjef Kjell Bjarne Helleland i Trøndelag idrettskrets offensivt. Søndag kunne han offentliggjøre at neste utgave av norsk idretts store hederskveld skal avvikles i Trondheims storstue 9. januar 2021.

– Vi har jobbet med dette lenge, og kontrakten ble underskrevet i slutten av november, men vi fikk ikke lov til å offentliggjøre det i dag, sier han.

Idrettskretsen har jobbet aktivt mot gallastyret, NRK og Norges Idrettsforbund for å sikre seg arrangementet. Helleland sier at gallaen skal stå i ildsjelenes tegn, og at én ildsjel fra hver av Trøndelags 38 kommuner skal få hedersplass under gallaen.

– Vi skal ta hele Trøndelag i bruk som en del av arrangementet, sier han.

Trondheim Spektrum vil ha plass til 6000 mennesker. Det er dobbelt så mange som i Hamar i år og i Stavanger i fjor.

(©NTB)

Flere nyheter: