reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
FOTO: HTH Haugesund

HTH i danske hender

Etter 20 år i kontormøbelbransjen sa Ronnie Clemmensen i april opp en stabil jobb for å satse på kjøkken. Med dette er HTH Haugesund i danske hender.

Av Egil M Solberg | 31.08.2020 17:31:39

Næringsliv: Clemmensen håper på å løfte kjøkkenforhandleren på Norheim inn i en ny epoke.

— Vi er allerede i gang med flere forandringer hos oss. Vi oppgraderer nå velkomstområdet i butikken og vi har startet oppgraderingen av brukerkjøkkenet i helt nytt oppsett. Kundene våre kan forvente en del oppgraderinger i tiden som kommer. Vi legger opp til vekst, her er det uten tvil et stort potensiale, sier Clemmensen.

HTH er en av de ledende kjøkkendesignerne med produksjon i Danmark, og Clemmensen ser frem til å lede en forhandler med en sterk merkevare og kompetente ansatte.

Clemmensen ser klare paralleller mellom kontormøbelbransjen og kjøkkenbransjen.

— Jeg gleder meg til å drive selv igjen. Her jobber jeg med salg, logistikk og prosjektstyring, og det synes jeg er kjempespennende. Vi har mye å lære fra møbelbransjen innen prosjektsledelse. Jeg er likevel ydmyk. Jeg skal lære meg en ny bransje, og Endre Wiken, som nå går av med pensjon, har gjort en fantastisk jobb med å utvikle HTH Haugesund til det den er i dag, sier han.

Satser videre på kundekvelder

I tillegg til å ta vare på de mange privatkundene ønsker Clemmensen å samtidig styre nye HTH enda mer inn mot bedriftsmarkedet, og dermed øke markedsandelen.

Med flere planlagte events i høst håper Clemmensen å fortsette HTHs stødige vekst.

— Vi har planlagt flere kundekvelder med kjente lokale kokker. Vi ønsker at det blir en «snakkis» og vi vil vise enda mer igjen. HTH har lenge hatt tradisjon for å invitere inn kokker til temakvelder.

— Nå planlegger vi temakvelder med Geir Andre Sjursen fra Mitt Italia og Ina Lindvik fra Ina i Frankrike, sier Clemmensen.

Flere nyheter: