Menu
I forbindelse med Høyres landsmøte i slutten av mars skjerper partiet koronaberedskapen. Her er partileder og statsminister Erna Solberg på sentralstyremøtet 1. mars. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Høyres landsmøte skal koronasikres

Høyre skjerper virustiltakene før landsmøtet i slutten av mars. Folk som har vært i risikoområder, bes tenke seg om før de bestemmer seg for å delta.

Av NTB | 05.03.2020 17:01:28

Medisin og helse: – Vi har etablert en arbeidsgruppe som følger utviklingen rundt koronaviruset tett. Denne vurderer løpende aktuelle tiltak, også med tanke på en god gjennomføring av årets landsmøte, skriver kommunikasjonsrådgiver Joachim Meier Svendsen i en epost til NTB.

I en epost til landsmøtedelegatene legges det fram flere kjøreregler fram mot landsmøtet, og det opplyses at tiltak vil bli gjennomført i henhold til Folkehelseinstituttets retningslinjer.

Partimedlemmer som har vært i kontakt med en person som er bekreftet smittet av viruset, blir bedt om å ta kontakt med helsetjenesten og avvente deres vurdering før man bestemmer seg for å delta. Det samme gjelder personer som har vært i områder med vedvarende spredning.

Høyres landsmøte holdes 27. til 29. mars på Gardermoen.

(©NTB)

Flere nyheter: