Menu
Viktor Hovland fikk det ikke til å stemme på den tredje runden av europatourturneringen i Roma. Foto: John Bazemore / AP / NTB

Hovland ute av seierskampen i Roma – tre dobbeltbogeyer lørdag

Viktor Hovland åpnet den tredje runden i Roma bra, men etter to dobbeltbogeyer er han ute av seierskampen i turneringen som inngår i europatouren.

Av NTB | 17.09.2022 18:51:10

Sport: Før siste runde søndag er han på delt 32.-plass og ni slag bak engelskmannen Matt Fitzpatrick, som leder. Hovland brukte 73 slag lørdag, to over par.

Ekeberg-gutten spilte fire hull på par før han vartet opp med en eagle på hull fem. Da så det lyst ut, men dessverre for Hovland fulgte han opp med to dobbeltbogeyer på 6. og 8. hull, før han satte en birdie. Dermed var han på ett slag over par etter halvspilt runde.

Siste halvdel startet med bogey på 10. hull, men så ble det birdie på de to neste. Han var på par for runden med tre hull igjen å spille, men dagens tredje dobbeltbogey på 16. hull ødela.

Espen Kofstad var på delt 21.-plass med Hovland etter to runder, men lørdag brukte han 78 slag og falt som et blylodd på resultatlista. Han er på delt 72.-plass og har bare fire mann bak seg av dem som greide cuten.

Kofstad hadde en birdie, seks bogeyer og en dobbeltbogey lørdag.

(©NTB)

Flere nyheter: