Menu
Viktor Hovland er under par etter dag én i Roma.. Foto: John Bazemore / AP / NTB

Hovland under par i Roma – Kofstad med to dobbeltbogeyer

Viktor Hovland ligger ett slag under par etter første dag av europatourturneringen i Roma. Espen Kofstad er ett slag over par etter to dobbeltbogeyer.

Av NTB | 15.09.2022 19:30:46

Sport: På grunn av uvær ble den første dagen litt utsatt. Det gjorde at Hovland, som slo ut sent, ikke fikk fullføre. Nordmannen har tre hull igjen å spille fredag.

Hovland storspilte i det europeiske PGA-mesterskapet sist helg og kom inn i turneringen i Italia som en av favorittene. Etter 15 hull har han notert seg for to birdier og én bogey. Det gir en delt 24.-plass hittil.

Kofstad, som har spilt bra på europatouren hittil i år, ligger noen slag bak etter tre birdier og to dobbeltbogeyer.

Engelske Matt Fitzpatrick leder turneringen på fem slag under par. Han går i ball sammen med Hovland.

Hovland hadde fem strake par før han noterte seg for rundens første birdie på det sjette par-fire-hullet. Han var ute i problemer på det åttende hullet hvor utslaget havnet ute i det tjukke gresset. Han var sjanseløs på å slå seg inn på greenen på det andre slaget og måtte tåle en bogey.

Kofstad startet sin 1. runde fra det tiende hullet. Han fikk en birdie på hull 14, men røk på en dobbeltbogey på det neste hullet. Han var tilbake på par for runden med en birdie på det 18. hullet før han på hull 13 måtte tåle en ny dobbeltbogey.

Han reddet seg noe inn med en birdie på det nest siste hullet og ligger på delt 65.-plass.

Banen i Roma skal arrangere Ryder Cup neste år. Det er ventet Hovland blir en del av det europeiske laget.

(©NTB)

Flere nyheter: