Menu
Viktor Hovland fikk det tøft i vinden i Abu Dhabi fredag. Foto: Matt York / AP / NTB

Hovland trøblet i røff Abu Dhabi-vind

Viktor Hovland slet tungt under tøffe spilleforhold på dag to i Abu Dhabi-mesterskapet. Golfesset gikk to slag over par og ligger på en foreløpig 2.-plass.

Av NTB | 21.01.2022 10:21:12

Sport: En brutal vind gjorde livet surt for Hovland og de øvrige spillerne de første timene av fredagens spill på europatouren. Det ble en hard kamp bare å holde seg på par.

Hovland pådro seg tre bogeyer på veien. To av dem kom tidlig på runden, mens hans eneste birdie for dagen ble notert etter tre hull. Han klarte å spille sju strake hull på par før han igjen fikk en bogey.

De tøffe vindforholdene er meldt å vedvare, og Hovlands rivaler i troppen er ventet å få det stritt. Scott Jamieson topper resultatlista etter at skotten leverte en 63-runde torsdag. Han har ikke startet på dag to i turneringen i Abu Dhabi.

Hovland er i skrivende stund tre slag bak Jamieson. Dagen før strålte nordmannen med åtte birdier og var kun ett slag bak teten.

24-åringen deltar uten sin faste caddie Shay Knight, som er i koronakarantene.

Espen Kofstad deltar også i De forente arabiske emirater. Golfveteranen endte den første dagen på par etter en ujevn runde. Fredag åpnet han med tre bogeyer på rundens første halvdel. Kofstad er tre slag over par når fire hull gjenstår.

(©NTB)

Flere nyheter: