Menu
Viktor Hovland fikk tidvis trøbbel i åpningsrunden i US Masters, og han fikk heller ingen knallstart på fredagens runde. Foto: Matt Slocum / AP / NTB

Hovland-trøbbel i US Masters – dobbeltbogey på første hull

Viktor Hovland fikk en sur åpning på andre runde i US Masters. Et dårlig utslag bidro til at golfesset startet fredagen med å gå to slag over par.

Av NTB | 08.04.2022 17:34:42

Sport: Problemene sendte Hovland umiddelbart flere hakk nedover resultatlistene. Torsdag innledet han majorkonkurransen med en 72-runde. Det vil si at han gikk den på par.

Dagen etter endte hans første slag for mye til venstre. Ballen la seg blant trærne, og andreslaget derfra ble heller ikke bra. Hovland bommet deretter på greenen med innspillet sitt.

Senere måtte han sette en tremetersputt for å redde en bogey, men det gikk ikke. I stedet noterte han den doble varianten (to slag over par).

På neste hull var utslaget derimot av ypperste klasse. Hovland spilte seg til en fin birdiemulighet, men ballen snek seg akkurat forbi koppen. Dermed ble det bare par.

24-åringen trenger å få fram storspillet om han skal være i tetkampen gjennom helgen. Han er i øyeblikket sju slag bak ledende Im Sung-jae fra Sør-Korea.

I fjor fikk Hovland en marerittåpning på US Masters med trippelbogey allerede på første hull. Da hentet han seg inn og klarte cuten. Til slutt ble det en delt 21.-plass.

Turneringen på Augusta-banen i Georgia fortsetter lørdag og søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: