reklame
Menu
Viktor Hovland gikk første runde på helgens PGA-turnering to slag under par. Foto: Kamran Jebreili, AP / NTB scanpix

Hovland to under par første dag i California

Viktor Hovland gikk første runde av PGA-turneringen på Pebble Beach i California to slag under par og er foreløpig på delt 37.-plass.

Av NTB | 06.02.2020 23:16:28

Sport: Hovland innledet sin runde på 10. hull og greide umiddelbart dagens første birdie. Etter nye birdier på 14. og 18. hull var han tre slag under par halvveis, men så kom en bogey på 1. hull.

En ny birdie på 4. hull sendte ham tre under igjen, men en bogey på 6. hull sendte ham nedover på lista igjen. Etter første runde ligger nordmannen på delt 44.-plass, to slag under par.

– Et par sure putter ødela litt for en ordentlig bra runde. Men jeg føler jeg begynner å slå mange av de slagene som jeg gjorde før, og spille litt på samme måte som jeg gjorde før, hvor det var veldig steady, sa Hovland til Eurosport.

Kristoffer Ventura var ett slag under par vel halvveis på sin runde. To birdier (10., 13. og 15. hull) og to bogeyer (12. og 18. hull) var da fasiten. Etter fullført runde ligger han på en delt 58.-plass, ett slag under par.

[if !supportLists]– Det var litt godt og blandet. Én under er ikke dritdårlig, men det kunne godt vært fire-fem under. Det tøffeste for meg med golf nå, er å bare gi litt f… Det kan bli litt seriøst til tider, og det er ikke bra mentalt. Jeg gjorde så godt jeg kunne, men jeg har litt å jobbe med, sa Ventura til Eurosport.

Nick Taylor fra Canada leder turneringen etter åpningsdagen i California, åtte slag under par. Amerikanerne Patrick Cantlay og Chase Seiffert ligger på delt 2.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: