Menu
Viktor Hovland kjemper fortsatt for seier på europatouren i Abu Dhabi. Foto: Kamran Jebreili / AP / NTB

Hovland slo tilbake etter kjempesmell – med i tetstriden

Et mareritthull så ut til å ødelegge Viktor Hovlands seierssjanse i Abu Dhabi-mesterskapet i golf, men nordmannen har hentet seg mesterlig inn igjen.

Av NTB | 23.01.2022 11:07:09

Sport: Etter å ha røket på en trippelbogey på det tredje hullet måtte Hovland ta seg sammen for ikke å miste kontakten med teten fullstendig.

Han fulgte opp med birdie på hull fem og en eagle på hull sju, og dermed er han tilbake på åtte slag under par i turneringen. Opp til ledende Thomas Pieters fra Belgia, som har spilt seks hull søndag, skiller det to slag.

Hovland fikk en elendig start på europatourturneringens siste dag. På det tredje hullet gikk det galt for den normalt svært stødige nordmannen.

Hovland havnet i sanden bak greenen med sitt andre slag, og han trengte to slag på å komme seg ut av bunkeren. Da han så skulle putte for bogey, slo han for kort, mens den påfølgende putten ble for lang. Dermed endte han hullet på tre slag over par.

Trippelbogeyen sendte Hovland ned til delt 13.-plass i turneringen, men i skrivende stund er han oppe på delt 2.-plass. Han har fortsatt elleve hull igjen å spille.

(©NTB)

Flere nyheter: