Menu
Viktor Hovland sliter i PGA-turneringen i Dublin, Ohio. Foto: Darron Cummings / AP / NTB

Hovland raknet etter solid start – falt til delt 64.-plass

Viktor Hovland spilte lørdag en av sine svakeste golfrunder på lang tid. Han endte dagen på seks slag over par i PGA-turneringen i Dublin, Ohio.

Av NTB | 04.06.2022 20:31:05

Sport: Det skjedde til tross for en meget bra start. Hovland noterte birdier på første og tredje hull, men så stoppet det helt opp for nordmannen.

Hovland måtte tåle en bogey på femte hull, og deretter en dobbeltbogey på det sjette hullet. Det ble en ny bogey på hull åtte og dobbeltbogeyer på niende og tiende hull.

24-åringen hentet seg noe inn med birdier på ellevte og tolvte hull, men ustabiliteten var ikke borte. Han havnet i bunkeren på neste hull og måtte tåle bogey der, og innspurten ble det ytterligere én birdie og to bogeyer.

Den norske golfstjernen startet dagen på par, og i løpet av den tredje runden varierte han fra to under til seks over par i turneringen.

Det gjør at nordmannen foran siste dag ligger på delt 64.-plass. Bar tre av spillerne som klarte cuten torsdag, ligger bak Hovland.

Øverst på resultatlisten etter tre av fire runder ligger Billy Horschel, hele 13 slag under par og 19 slag bedre enn Hovland. Amerikaneren har også skapt seg en luke ned til landsmannen Aaron Wise og australske Cameron Smith, som deler andreplassen, fem slag bak Horschel.

(©NTB)