Menu
Viktor Hovland ligger på par halvveis i sin første runde i europatourturneringen i Roma. Foto: John Bazemore / AP / NTB

Hovland på par i Roma – Kofstad med to dobbeltbogeyer

Viktor Hovland ligger på par på sin første runde av europatourturneringen i italienske Roma torsdag. Espen Kofstad er to slag over par etter to dobbeltbogeyer.

Av NTB | 15.09.2022 17:30:49

Sport: Hovland storspilte i det europeiske PGA-mesterskapet sist helg og kom inn i turneringen i Italia som en av favorittene. Etter åtte spilte hull har han imidlertid notert seg for én birdie og én bogey og gått resten på par.

Det gir en delt 44.-plass hittil. Kofstad, som har spilt bra på europatouren hittil i år, ligger noen slag bak etter to birdier og to dobbeltbogeyer.

Skotske Scott Jamieson leder på fem slag under par. Han har noen hull igjen av sin første runde.

Hovland hadde fem strake par før han noterte seg for rundens første birdie på det sjette par-fire-hullet. Han var ute i problemer på det åttende hullet hvor utslaget havnet ute i det tjukke gresset. Han var sjanseløs på å slå seg inn på greenen på det andre slaget og måtte tåle en bogey.

Kofstad startet sin 1. runde fra det tiende hullet. Han fikk en birdie på hull 14, men røk på en dobbeltbogey på det neste hullet. Han var tilbake på par for runden med en birdie på det 18. hullet før han på hull 13 måtte tåle en ny dobbeltbogey.

Banen i Roma skal arrangere Ryder Cup neste år. Det er ventet Hovland blir en del av det europeiske laget.

(©NTB)