Menu
Viktor Hovland (t.v.) og Kristoffer Ventura i aksjon under lørdagens runde i PGAs parspillturnering i USA. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB

Hovland og Ventura taper terreng – fortsatt med i toppsjiktet

Viktor Hovland og Kristoffer Ventura er tre slag bak teten etter å ha gjort unna halvparten av lørdagens runde i PGAs parspillturnering i Avondale i Louisiana.

Av NTB | 24.04.2021 21:49:08

Sport: Den norske duoen har vært i delt ledelse de to første dagene. Etter halvspilt runde på 18 hull har de falt nedover på resultatlistene. Særlig bogeyen på det niende hullet bidro til det.

Lørdag går det i fourball på golfbanen i Avondale. Det betyr at spillerne konkurrerer med hver sin ball, og det beste resultatet teller på hvert hull.

Ventura bidro med birdie på hull nummer to, mens han fire hull senere ble reddet av Hovlands spill på par. Selv måtte han tåle en bogey, men det fikk ingen konsekvenser.

Det gjorde det derimot da Ventura trengte fire slag på et par-3-hull. Hovland hadde slått ut i vannet og kunne ikke hjelpe til. Nordmennene har så langt gått lørdagens runde på par.

I skrivende stund ligger Hovland og Ventura på delt 13.-plass. De er tre slag bak tetduoen Marc Leishman/Cameron Smith (Australia) og Cameron Champ/Tony Finau (USA).

Søndagens avslutningsrunde skal spilles i foursome. Det vil si at spillerne på hvert lag slår annenhver gang på samme ball. Denne metoden ble også brukt fredag.

(©NTB)

Flere nyheter: