Menu
Viktor Hovland og makkeren Collin Morikawa sliter med å få spillet til å gli i parturneringen i Louisiana. Foto: Jae C. Hong, AP / NTB

Hovland og Morikawa sliter i parturnering – spiller for å greie cuten

Viktor Hovland og Collin Morikawa var regnet blant favorittene før parturneringen i Louisiana, men de må konsentrere seg om å greie cuten.

Av NTB | 22.04.2022 23:19:28

Sport: Etter 14 spilte hull på 2. runde er duoen på delt 29.-plass og så vidt inne blant duoene som ligger an til å få spille også siste halvdel av turneringen.

Etter at det var fourballformat første dag, altså at spillerne har hver sin ball og beste resultat teller på hvert hull, var det foursome fredag. Da slår spillerne annenhver gang på samme ball.

Etter par på de åtte første hullene senket Hovland dagens første birdieputt på 9. hull. Det så ut til å løsne da det ble birdie også på 10. hull, men på 13. hull kom en bogey. Ett slag under par etter 14 spilte hull gjør at duoen er åtte under totalt, og ett slag foran dem som ligger an til å ryke ut.

Xander Schauffele og Patrick Cantlay leder turneringen. Etter en 59-runde torsdag brukte de 68 slag fredag og er dermed 17 slag under par.

(©NTB)

Flere nyheter: