Menu
Viktor Hovland og spillepartner Collin Morikawa fikk det ikke til å stemme i parturneringen i New Orleans. Foto: Tony Gutierrez / AP / NTB

Hovland og Morikawa langt bak teten etter par på siste dag

Viktor Hovland og Collin Morikawa spile siste runde av parturneringen i golf i Louisiana på par og er på foreløpig delt 27.-plass.

Av NTB | 24.04.2022 21:19:48

Sport: Duoen var på forhånd blant favorittene i turneringen, men de har ikke fått det til å svinge. Den første runden endte på sju slag under par, før de måtte kjempe for å greie cuten på dag to med to slag under par. Det tok dem i praksis ut av tetkampen.

På lørdagens runde spilte de en ny runde på sju slag under par, men etter at de kun greide to birdier og gikk på to bogeyer søndag endte de på 16 slag under par totalt.

Det var fourballformat første og tredje dag, altså at spillerne har hver sin ball og beste resultat teller på hvert hull. Fredag og søndag var det foursome. Da slår spillerne annenhver gang på samme ball, og det blir vanskeligere å få lav score.

Søndag fikk duoen bogey på hull fem før de slo tilbake med birdie på det 7. hullet. På hull ti ble det en ny bogey før den siste birdien kom på det 13. hullet.

Den amerikanske duoen Xander Schauffele og Patrick Cantlay leder på 29 slag under par. De har en del hull igjen på sin avslutningsrunde.

(©NTB)