reklame for Sheiken Bowling
Menu
En konsentrert Viktor Hovland i aksjon i US Masters torsdag. Foto: Robert F. Bukaty / AP / NTB

Hovland nær hole-in-one i US Masters – over par etter ujevnt spill

Viktor Hovland henger litt etter de beste i US Masters. Golfesset var centimeter unna å sette et utslag rett i koppen på åpningsdagen av prestisjeturneringen.

Av NTB | 07.04.2022 00:34:31

Etter 13 hull er Hovland ett slag over par. Det holder til en foreløpig delt 32.-plass i Augusta i Georgia. Han noterte sin første av hittil fire birdier på hull nummer to.

Rett etter kom en bogey, og det skulle Hovland også få på det sjette hullet. Størst problemer fikk han da ballen havnet i vannet på hull 11. Han greide ikke å dempe konsekvensene av det til et minimum og pådro seg en frustrerende dobbeltbogey.

Men det preget ikke Hovlands videre spill. På neste hull var han marginer unna å gjøre hole-in-one. Utslaget hadde en perfekt linje, og ballen var kun centimeter unna å gå rett i koppen på et par 3-hull. Birdie ble utfallet der.

Dessverre fulgte han ikke opp på neste hull. Ballen endte opp i blomsterbedet, og han måtte igjen droppe den og få et vrient fjerdeslag. Det banet vei for dagens tredje bogey.

24-åringen har fem hull igjen av første runde. Im Sung-jae fra Sør-Korea topper i øyeblikket fem slag under par.

I fjor fikk Hovland en marerittåpning på US Masters med trippelbogey (tre slag over par) allerede på første hull. Da hentet han seg inn og klarte cuten. Til slutt ble det en delt 21.-plass på ham i majorturneringen.

(©NTB)

Flere nyheter: