Menu
Viktor Hovland er i tetsjiktet i Dubai. Foto: Kamran Jebreili (AP / NTB

Hovland med to strake bogeyer i Dubai

Viktor Hovland startet den andre runden av europatourturneringen i Dubai godt, men har siden gått på to bogeyer og er noen slag bak teten.

Av NTB | 28.01.2022 08:22:43

Sport: Det norske golfesset startet den andre runden godt og var åtte slag under par totalt etter de første ni hullene. Da delte ledelsen sammen med danske Joachim Hansen og sørafrikanske Justin Harding. Senere gikk det verre for nordmannen som nå er på seks slag under par etter tolv spilte hull.

Hovland gikk første runde på fire slag under par, men hentet det samme allerede etter ni hull på fredagens runde. Han startet med en birdie på sitt første hull, banens tiende, før han dro på med birdier både på hull 13, 14 og 18.

De siste ni hullene i Dubai sies imidlertid å være lettere enn de første ni. Det var også på de siste ni Hovland hentet flesteparten av slagene sine på torsdagens åpningsrunde.

Det fikk Hovland erfare da han på sitt tiende hull, banens første, røk på rundens første bogey. Det skulle ikke vise seg å være nok, for allerede på det neste hullet fikk han en til. Han slo et dårlig utslag, som endte med at han måtte ta straffeslag ved dropp.

Nordmannen har vunnet på europatouren én gang før, det skjedde i München sist sesong.

(©NTB)