Menu
Viktor Hovland i aksjon på Yas Links-banen i Abu Dhabi sist helg. Denne uken fortsetter europatouren i Dubai. Foto: Kamran Jebreili / AP / NTB

Hovland med i toppen i Dubai

Viktor Hovland ligger foreløpig på delt 9.-plass etter å ha gått åpningsrunden av europatourturneringen Dubai Desert Classic på fire slag under par.

Av NTB | 27.01.2022 14:51:07

Sport: Nordmannen var tre slag bak teten da han fullførte det 18. og siste hullet torsdag. Hovland er den nest høyest rankede spilleren (5) som er med i turneringen. Verdenstoer Collin Morikawa og 8.-rankede Rory McIlroy er blant de andre storspillerne i Dubai.

Hovland startet runden på det jevne med fire strake hull på par. Så ble det en birdie på hull fem og en bogey på hull sju. Etter halvspilt runde lå han stadig på par for dagen.

Så hentet 24-åringen fram sin beste golf og spilte en eagle på det 10. hullet. Dermed klatret han også betydelig oppover resultatlistene etter en middels dag før det.

Med birdie på det 13. og 15. hullet nærmet Hovland seg teten ytterligere, mens det ble par på de tre siste hullene.

Danske Joachim B. Hansen leder turneringen på syv slag under par, men mange spillere har ennå ikke gått ferdig åpningsrunden.

(©NTB)