Menu
Viktor Hovland deltar i Scottish Open de neste dagene. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Hovland med dårlig uttelling i starten av Scottish Open – på par etter ni hull

Viktor Hovland slo tidvis gode slag starten av Scottish Open, men hadde litt stang ut med putteren. Dermed sto han med par etter ni slag.

Av NTB | 07.07.2022 12:16:09

Sport: Viktor Hovland er tilbake på europatouren i Scottish Open etter at han misset cuten i US Open i juni.

Nordmannen slo ut fra hull 10 sammen med den amerikanske verdenseneren Scottie Scheffler og den spanske verdenstreeren John Rahm

Hovland har gått halve runden og har tidvis vist litt frustrasjon over at han har rotet bort en del slag underveis på runden.

Skuffelsen ristet 24-åringen seg raskt av og vartet opp med et godt utslag fra hull 12. Han fulgte så opp med birdie på par 3-hullet.

På hull 13 slo han seg inn til greenkanten, men ballen rullet ned bakken og la seg cirka en meter unna hullet. Hovland kontrollerte dermed inn sin andre strake birdie.

På det neste hullet hadde Hovland muligheten til å sikre seg to under par, men slo litt upresist og endte med en ny par.

Ekeberg-gutten begynte å vise litt frustrasjon da unøyaktigheten i nærspillet fortsatte. I likhet med det 11. hullet var han upresis med førsteputten på hull 16 og endte med en ny bogey.

Verdensåtteren åpnet med en miss på utslaget på det niende hullet for dagen. Dermed avsluttet han den første halvdelen av runden med dagens tredje bogey.

Hovland åpnet med å sikre seg par på første hullet. Deretter møtte han på litt motstand på et par 4-hull. Han misset hårfint på det fjerde slaget fra noen meter, og måtte ty til en bogey.

På det 13. hull slo nordmannen utslaget i greenkanten og sikret par på tre slag.