Menu
Viktor Hovland har innledet avslutningsrunden i Mexico meget sterkt og er i delt ledelse i PGA-turneringen. Foto: Eric Christian Smith, AP / NTB

Hovland leder PGA-turneringen i Mexico

Med en knallstart på søndagens avslutningsrunde sjokkerte Viktor Hovland rivalene i PGA-turneringen i Mexico. Etter 10 spilte hull er han alene i ledelse.

Av NTB | 06.12.2020 21:23:10

Sport: Hovland jakter på sin annen PGA-turneringsseier og ligger meget godt an. Med åtte hull igjen å spille er han to slag foran Aaron Wise og Tom Hoge.

Den norske golfstjernen var to slag bak argentinske Emiliano Grillo etter lørdagens runde, ett bak amerikanske Hoge. Han går avslutningsrunden sammen med Grillo og Hoge, og han greide seg klart best av dem innledningsvis.

Hovland senket birdieputter på både 2., 3. og 4. hull. Hoge greide birdie på 3. hull og Grillo på 4. hull. Dermed var Hovland oppe på siden av Grillo. Da nordmannen fikk birdie og argentineren bogey på 6. hull, var Hovland alene på topp.

Grillo falt ytterligere av med bogey på 10. hull. Nå er Hoge og Wise nærmest. Sistnevnte er fem slag under par etter 11 spilte hull søndag og har spilt seg inn i seierskampen.

(©NTB)

Flere nyheter: