Menu
Viktor Hovland gikk to slag over par på åpningsrunden sin i Dubai. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Hovland langt bak etter vond dag i Dubai

Viktor Hovland hadde en marerittaktig dag på golfbanen og gikk to slag over par i første runde av europatourfinalen i Dubai.

Av NTB | 17.11.2022 13:51:49

Sport: Runden inneholdt to dobbelt bogeyer, en bogey og tre birdier. Golfproffen fikk en dårlig start med bogey på det første hullet. Utslaget gikk i fairway-bunkeren før han slo seg greit inn på greenen, men bommet på fjerdeslaget. Puttmissen var på en drøy halvmeter.

Utslaget på det andre hullet gikk utenfor fairway. Hovland slet igjen med putteren og endte opp med par.

Han slo tilbake med birdie på hull tre, og for første gang på runden fungerte putteren. Så fulgte det tre hull på par før Hovland fikk en birdie til.

På det tiende hullet var uhellet ute. Annetslaget havnet ute i buskene etter et dårlig utslag. Han endte opp med dobbeltbogey og ett slag over par etter ti hull.

Han fortsatte med par på de tre neste hullene, men på det 14. hullet gikk ballen i vannet. Han endte opp med en ny dobbeltbogey og lå totalt tre slag over par.

Han avsluttet derimot positivt med en birdie på det 18. hullet etter tre hull på par.

Avstanden fram til de beste er ganske så stor. Engelskmennene Tyrrell Hatton og Matt Fitzpatrick er i delt ledelse med sju slag under par.

Det er ingen cut i turneringen ettersom det bare er 50 startende i Dubai. Hovland har ti spillere bak seg.

(©NTB)

Flere nyheter: