Menu
Viktor Hovland nærmet seg tetsjiktet på tredje runde i PGA-turneringen i Mexico. Foto: Tomohiro Ohsumi, AP / NTB

Hovland klatret i Mexico – delt 7.-plass før siste dag

Viktor Hovland gir ikke opp håpet om å vinne PGA-turneringen i Mexico for tredje år på rad. Med en sterk 66-runde lørdag klatret han til delt 7.-plass.

Av NTB | 06.11.2022 00:41:09

Sport: Det er ni slag fram til den suverene lederen Russell Henley, så det er trolig for mye forlangt å vente at Hovland skal fullføre sitt hattrick i titler. En plassering blant de aller beste er imidlertid innen rekkevidde.

Hovland brukte 65 og 69 slag de to første dagene. Lørdag startet han med en bogey, men deretter gikk det bedre. Det ble birdie på 3., 6. og 7. hull, og halvveis var han to slag under par. På siste halvdel måtte han tåle en ny bogey på 12. hull, men den ble revansjert med eagle på det neste hullet. I tillegg greide han birdie på 11. og 14. hull, så fasit for dagen var fem slag under par.

Totalt er Hovland 13 slag under par. Henley er 22 under par og seks slag foran sine nærmeste konkurrenter. Amerikaneren gikk begge de to første rundene på 63 slag og fulgte opp med en 65-runde lørdag.

Will Gordon og Patton Kizzire følger nærmest ham, seks slag bak. Ytterligere ett slag bak er irske Seamus Power, som leverte lørdagens beste runde på 63 slag.

Hovland er langt bak lederen, men bare tre slag fra 2.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: