Menu
Viktor Hovland henger med i tetstriden i PGA-turneringen i Houston, mens Viktor Hovland hadde en tung dag lørdag og falt langt nedover på listene. Foto: Eric Christian Smith, AP / NTB

Hovland klatret i Houston, Ventura falt av

Viktor Hovland gikk lørdagens runde i Houston Open to slag under par og klatret mot tetstriden, mens en marerittåpning ødela for Kristoffer Ventura.

Av NTB | 07.11.2020 21:23:04

Sport: Ventura var best av nordmennene etter fredagens runde, men han kom helt skjevt ut lørdag og var sju slag over par etter åtte spilte hull. Han hentet seg inn og endte dagen seks over, men er helt nede på delt 54.-plass før siste runde.

Hovland er seks slag bak lederen Sam Burns, men ligger an til å kunne blande seg i tetstriden om han får til en god avslutningsrunde.

Hovland spilte de fire første hullene på par, men så gnistret han til med birdie på 5. og 7. hull. Etter en bogey på 9. hull var han bare ett slag under par halvveis, men så ble det birdie på 10. og 12. hull, og han nærmet seg topp ti.

Bogey både på 15. og 16. hull sendte ham noen plasser nedover igjen, men han avsluttet dagen med birdie på 18. hull.

Ventura fikk ingenting til å stemme innledningsvis. Det ble bogey på 1., 2., 5. og 8. hull, mens det ble trippelbogey på 7. hull. Da så det virkelig mørkt ut.

Ventura samlet seg og fikk skikk på spillet. Han fikk dagens første birdie på 13. hull og en ny på 17. hull, men på det siste hullet måtte han tåle sin første bogey på ti spilte hull. Ventura er 13 slag bak lederen.

Burns forsvarte ledelsen med en 68-runde lørdag. Han er ett slag foran Jason Day og Carlos Ortiz.

(©NTB)

Flere nyheter: