Menu
Viktor Hovland imponerer i Florida. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB

Hovland klatrer på listene etter solid start

Viktor Hovland innledet sisterunden sterkt og har kun seks spillere foran seg på resultatlisten i Players Championship etter sju spilte hull i Florida mandag.

Av NTB | 13.03.2022 18:55:06

Sport: Hovland fikk birdie på hull nummer to og fem innledningsvis på den fjerde runden og er dermed seks slag under par totalt i turneringen. Det gir delt sjuendeplass når samtlige spillere er godt i gang med avslutningen.

Australske Cameron Smith og indiske Anirban Lahiri deler ledelsen. De er begge ni slag under par.

Hovland innledet sin runde med å redde par på åpningshullet med en lang parputt. Deretter trillet han i dagens første birdie etter å ha puttet for eagle på hull nummer to.

Deretter fortsatte han med to hull på par, før det kom en ny birdie. Også på det sjette og sjuende hullet skaffet Hovland seg birdiemuligheter, men omsatte ingen av dem.

Tidligere mandag fullførte Hovland tredjerunden i PGA-turneringen i Florida. Da sto han for en sjelden bragd ved å slå en hole-in-one på det åttende hullet på banen i Ponte Vedra Beach. Nordmannen slo ballen 200 meter og rett i koppen på par tre-hullet.

– Det var et skikkelig fint slag. Det begynte å blåse litt, så jeg tenkte at jeg måtte slå den litt lavt. Jeg trengte den, sa Hovland til Discovery etterpå.

Etter at alle var ferdige med tredjerunden lå nordmannen på delt 21.-plass.

Runde nummer tre måtte fullføres mandag etter at uvær herjet i Florida gjennom helgen. Turneringen skulle i utgangspunktet vært ferdigspilt søndag.

(©NTB)