Menu
Viktor Hovland gikk den andre runden av PGA-turneringen i Ohio på ett slag over par. Foto: Darron Cummings / AP / NTB

Hovland kjemper om å klare cuten i Ohio

Viktor Hovland fikk det ikke helt til å svinge på den andre runden av PGA-turneringen i golf i Ohio. Nordmannen er foreløpig ett slag over cutgrensen.

Av NTB | 03.06.2022 19:00:59

Sport: Golfesset gikk den andre runden ett slag over par etter å ha slått seg ett slag under par på torsdagens første runde. Der snudde han en vond start og kom ut med hodet hevet.

Fredag skulle han igjen få en vond åpning, men denne gang greide han ikke spille seg opp igjen. To birdier, en bogey og en dobbeltbogey ble fasiten på en middels dag.

Hovland kopierte starten på den første runden og var to slag over par etter fire hull. Han gikk de tre første på par, før han måtte tåle en dobbeltbogey på hull fire (banens 13. hull).

Han slo et dårlig andreslag som gikk langt ut til høyre, og det kostet ham til slutt to slag til feltet. To hull senere slo han tilbake med en birdie, før det ble en bogey på hans 13. hull. Deretter ble det birdie på det neste, men der stoppet det også for nordmannen, som må tåle å leve i spenning resten av dagen.

Han ligger foreløpig på delt 48.-plass, og det er 19 hakk ned til under cutgrensen. Amerikanske Denny McCarthy leder på sju slag under par.

(©NTB)