Menu
Viktor Hovland er høyt oppe på listene i Abu Dhabi. Foto: Matt York / AP / NTB

Hovland kjemper i toppen i Abu Dhabi – 2.-plass etter første dag

Viktor Hovland spilte en bunnsolid åpningsrunde i Abu Dhabi-mesterskapet på europatouren i golf. Han er åtte slag under par og på 2.-plass etter første dag.

Av NTB | 20.01.2022 16:07:46

Sport: Det norske golfesset slo til med hele ni birdier. Seks av dem kom på de elleve første hullene. Håpet om en bogeyfri runde brast på det tolvte hullet. Der måtte han bruke fem slag, en bogey.

Tilbakeslaget tok ikke brodden ut av Hovland-stimen. Han er ett slag bak ledende Scott Jamieson. Skotten topper etter en 63-runde.

Hovland må klare seg uten sin faste caddie, Shay Knight.

– Jeg kom tilbake fra Hawaii mandag, og min kone fikk koronasymptomer tirsdag. Både hun og begge døtrene mine testet positivt torsdag, sier Knight til Discovery.

Knight har foreløpig ikke testet positivt selv.

– Jeg har testet meg hver dag, og alle testene har vært negative. Jeg har ingen symptomer. Hvis jeg fortsetter å teste negativt, reiser jeg til Dubai lørdag slik at jeg er klar til neste turnering.

Espen Kofstad er også en del av feltet i Abu Dhabi, men golfveteranen fikk en røff start. 34-åringen åpnet med en dobbeltbogey og fulgte opp med bogey.

Deretter spilte han seg opp. Resten av veien ble det en egale, to birdier og bare en bogey, og med en 72-runde er Kofstad på delt 77.-plass etter den første dagen i Abu Dhabi.

(©NTB)

Flere nyheter: