Menu
Viktor Hovland spilte ujevnt i Dubai fredag. Foto: Kamran Jebreili / AP / NTB

Hovland i tetsjiktet tross ujevn runde i Dubai

Viktor Hovland ligger på delt 5.-plass med sju slag under par i Dubai Desert Classic i golf. Han røk på flere bogeyer på fredagens runde.

Av NTB | 28.01.2022 21:06:03

Sport: Det norske golfesset spilte første halvdel av runden fire slag under par og var dermed åtte under totalt, men fikk det deretter tøft. Der det på de første ni hullene ble fire birdier, ble det tre bogeyer og to birdier på de siste ni. De øvrige hullene gikk han på par.

Dermed ble det med tre slag under par fredag og sju under par totalt. Sørafrikanske Justin Harding leder på elleve slag under par, mens også Tyrrell Hatton (-9), Fabrizio Zanotti og Erik van Rooyen (begge -8) er foran Hovland.

– Jeg spiller egentlig ganske stabilt og gjør mye bra, men jeg hadde litt flere feilslag i dag. Det gjør at det blir litt stressende. Ellers spiller jeg fint og tar vare på mulighetene jeg får, men fortsatt er det litt å gå på, sa Hovland i et intervju for Eurosport.

– Det er noen virkelig tøffe hull på denne banen, iallfall nå når det begynner å blåse litt. Det er mange gode spillere foran meg som spiller bra. Jeg må nok steppe opp spillet litt, skaffe meg litt flere muligheter, og om putteren blir litt het så vet vi aldri hva som kan skje.

Nordmannen har vunnet på europatouren én gang før. Det skjedde i München sist sesong.

(©NTB)

Flere nyheter: