Menu
Viktot Hovland kjemper om sin andre seier på PGA-touren. Foto: AP Photo / Darron Cummings / NTB scanpix

Hovland i seierskampen tross ball i vannet

Med tre birdier på de fem første hullene gikk Viktor Hovland i en tidlig ledelse på siste dag av PGA-turneringen i Ohio, men på hull seks gikk ballen i vannet.

Av NTB | 12.07.2020 17:47:47

Sport: Tross vanntreffet unngikk nordmannen dobbeltbogey med et påfølgende kanonslag og ligger kun ett slag bak ledende Collin Morikawa etter ni hull.

Morikawa har spilt sterkt de ni første hullene. Han var nær ved å slå hole-in-one på hull fire. Ballen traff flaggpinnen og plasserte seg få centimeter unna hullet. På hull fem ble det eagle.

Justin Thomas, som ledet med to slag etter lørdagens tredjerunde, er nummer tre etter halvspilt siste dag. Han pådro seg bogey på både hull to og tre. Med en birdie på hull åtte og ni er han likt med Hovland.

Fra Hovland til Chase Seiffert på fjerdeplass skiller det tre slag. Hovland har dermed sterke kort på hånden for å sikre en topp tre-plassering til slutt.

Skulle nordmannen vinne turneringen, blir det hans andre seier på PGA-touren. I Puerto Rico i februar ble han historisk da han som første nordmann vant en PGA-turnering.

(©NTB)

Flere nyheter: