Menu
Viktor Hovland fikk en god start på fredagens rund av PGA-turneringen i California. Foto: Jared C. Tilton/ Getty Images / AFP / NTB

Hovland i delt ledelse – været stanset spillet i California

Viktor Hovland rakk å spille seg til åtte slag under par før været stanset fredagens spill i California. Med et hull igjen av runden deler han 1.-plassen.

Av NTB | 30.01.2021 00:53:07

Sport: I de 17 hullene han rakk å spille gikk det godt for nordmannen. Etter å ha startet åpningsrunden torsdag godt fikk han det tungt på de siste ni og falt til 48.-plass.

Han startet sterkt også fredag. Etter ni hull sto han med fem birdier og en bogey. Med det hadde han klatret opp til en delt 5.-plass, seks slag under par. På de åtte neste hullene ble det to birdier og seks par, men han klatrer likevel videre.

Av de sju spillerne som delte ledelsen i det spillet ble stanset var fire spillere ferdig for dagen, mens Hovland og Lanto Griffin hadde igjen ett hull og Patrick Reed hadde igjen tre.

For landsmann Ventura gikk det vesentlig verre. Han startet med bogey på sitt første hull, hull 10, for dagen. Enda verre skulle det bli på det neste da han måtte bruke fem slag på å få ballen i par 3-hullet. Etter tre strake par ble det nok bogey på hull 15 og hull 16. Han fikk i tillegg med seg birdie på hull 18 og hull 5, samt en bogey på hull 1 før spillet ble stanset.

Dermed ligger han på 122.-plass med fire hull igjen. Han er dermed langt fra å true cuten.

(©NTB)

Flere nyheter: