reklame for Sheiken Bowling
Menu
Kristoffer Ventura klarte akkurat ikke cuten i helgens PGA-turnering og faller på verdensrankingen. Foto: Jared C. Tilton/ AFP / NTB scanpix

Hovland fortsatt nummer 31 på verdensrankingen – Ventura faller fem plasser

Selv uten å ha vært involvert i helgens PGA-turnering beholder Viktor Hovland sin 31.-plass på verdensrankingen. Kristoffer Ventura går ned til 166.-plass.

Av NTB | 27.07.2020 08:32:47

Sport: PGA-turneringen i Blaine, Minnesota gikk uten Hovland og flere av de beste spillerne, mens Ventura var ett slag unna å klare cuten.

25-åringen gikk ett slag under par totalt, som akkurat ikke var nok til videre spill og mest sannsynlig et hopp på verdensrankingen. Istedenfor faller 25-åringen ned fra 161.- til 166.-plass.

Han blir blant annet tatt igjen av vinneren av turneringen Michael Thompson. Amerikaneren klatrer fra nummer 215 til 99 på verdensrankingen og tar plass blant de 100 beste for første gang i karrieren.

Hovland beholder sin 31.-plass på rankinglisten, fortsatt rangert som beste skandinav foran Henrik Stenson, som nok en gang sto over en PGA-turnering. Likevel klatrer svensken én plass til nummer 34.

Jon Rahm som gikk til topps på rangeringen for første gang i karrieren forrige uke, troner fortsatt på toppen. Heller ikke han deltok i PGA-turneringen i Minnesota.

(©NTB)

Flere nyheter: