reklame for Utvik Autoservice
Menu
Øystein Olsen og resten av hovedstyret i Norges Bank vil i løpet av onsdag kveld oversende sine svar vedrørende ansettelsen av påtroppende oljefond-sjef Nicolai Tangen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Hovedstyret i Norges Bank oversender Tangen-svar onsdag kveld

Hovedstyret i Norges Bank vil i løpet av onsdag kveld oversende representantskapet svarene angående ansettelsen av påtroppende oljefond-sjef Nicolai Tangen.

Av NTB | 29.04.2020 20:47:41

Økonomi og næringsliv: – Hovedstyrets svar på spørsmålene fra representantskapet vil bli oversendt til representantskapets tilsynssekretariat i løpet av kvelden og vil bli publisert på Norges Banks nettsider samtidig som representantskapets faste komité starter sitt møte torsdag klokken 10, opplyser presseansvarlig Bård Ove Molberg i Norges Bank til NTB onsdag kveld.

Representantskapet oversendte sist torsdag en rekke spørsmål til hovedstyret i Norges Bank omkring ansettelsen av Tangen.

Hovedstyret i Norges Bank har frist til midnatt natt til torsdag med å svare på spørsmålene, som dreier seg om etiske vurderinger rundt Tangens pengeplasseringer i skatteparadiser og det mye omtalte seminaret i USA.

(©NTB)

Flere nyheter: