reklame
Menu
Eirik Horneland leder Rosenborg mot Bodø/Glimt torsdag, men det brenner under føttene på RBK-treneren. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Horneland leder RBK mot Glimt – ordknapp etter styremøte

Eirik Horneland er under press som Rosenborg-trener, men sitter trygt fram til torsdagens hjemmekamp mot Bodø/Glimt.

Av NTB | 22.06.2020 19:34:09

Sport: – Eirik trente laget i dag og leder laget mot Bodø Glimt, sa daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, til NTB mandag ettermiddag.

Noen timer senere var det styremøte i trønderklubben. Der deltok Horneland. Etterpå hadde treneren lite å meddele.

– Jeg har vel snakket nok med dere i dag, sa en ordknapp Horneland til TV 2. Samtidig ga han møtet merkelappen «veldig bra».

Til Adresseavisen sa Horneland tidligere mandag at han innkalte seg selv til et møte med Rosenborgs styreleder Ivar Koteng søndag – dagen etter 0-1-tapet mot Molde.

Rosenborg står med ett poeng fra to seriekamper, og torsdag venter serieleder Glimt i det som kan bli en meget tøff kamp.

– Jeg har ansvaret for at Rosenborg leverer gode sportslige prestasjoner, og når de ikke kommer, må jeg selge mine tanker og ideer videre til Ivar om hvor veien går videre og hva vi må gjøre for å komme oss videre. Det har jeg gjort både til styre og administrasjon, sa Horneland til Adresseavisen.

Han bekreftet samtidig at han leder laget mot Glimt torsdag. Men Rosenborg har ikke god tid til å snu den svake trenden.

– Vi er inne i en god prosess for å se hvordan Rosenborg skal bli sterkere hurtigst mulig, sa treneren.

(©NTB)

Flere nyheter: