Menu
Jørgen Horn går løs på en ny sesong i Sarpsborg-drakta. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Horn fortsetter i Sarpsborg

Midtstopperen Jørgen Horn (34) har undertegnet en ny kontrakt med Sarpsborg 08.

Av NTB | 28.03.2022 17:34:34

Sport: Dermed er forsvarsveteranen klar for mer eliteseriespill. Horn mistet hele forrige sesong med en korsbåndskade, og kontrakten hans gikk ut ved nyttår. Det var ikke gitt at han skulle få fortsette.

– Hvis vi hadde spolt tilbake til midten av november, hadde dette vært relativt usannsynlig. Men jeg har jobbet steintøft i nesten halvannet år. Jeg har alle planer og intensjoner om å bidra, for jeg ønsker ikke å være på kontrakt uten å bidra, sier Horn til Sarpsborgs nettsted.

Horn sier at han har hatt sin beste sesongoppkjøring på fire-fem år, og han har stor tro på Sarpsborg-laget i 2022-sesongen.

– Jeg tror det blir et mye mer offensivt lag enn de siste to-tre årene. Der man kanskje kunne spilt på under 1,5 mål på stadion tidligere, tror jeg det bør oppjusteres til 3,5 mål nå. Jeg føler at vi har et jævlig bra trenerteam og noe spennende på gang.

(©NTB)

Flere nyheter: