Menu
Torsdag ble det gjort forberedelser i og rundt anlegget der Holmenkollen skifestival skal starte fredag. Torsdag kveld ble arrangementet besluttet stengt for publikum. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Holmenkollen-arrangørene skuffet og lei seg over avlyst publikumsarrangement

Arrangørene av Holmenkollen skifestival er skuffet over at arrangementet må gå uten publikum på grunn av frykt for koronasmitte.

Av NTB | 05.03.2020 20:01:37

Medisin og helse: – Først og fremst er vi utrolig lei oss for at vi sitter her i denne situasjonen, men vi har hatt en god dialog med myndighetene og forstår og respekterer avgjørelsen som er tatt. Nå må vi samle oss, rett og slett. Å gjennomføre de gode skirennene er vårt fokus framover, sier daglig leder Kristin Vestgren Sæterøy i Holmenkollen skifestival under en pressekonferanse.

Helgens konkurranser blir gjennomført og tv-sendt som planlagt, opplyser generalsekretær Ingvild Bretten Berg i Skiforbundet.

Tidligere torsdag kveld opplyste Oslo kommune at de i samråd med nasjonale helsemyndigheter har besluttet å avlyse publikumsarrangementene i forbindelse med skirennene som er planlagt i helgen. Dermed vil skiarenaen være stengt for publikum.

(©NTB)

Flere nyheter: