powergym
Menu

Hold på å svime av i butikken

En mann fra Karmøy holdt på å svime av i butikken da han ble millionær. Mannen hadde kjøpt seg fem Flaxlodd og skrapet seg til millionær.

Av Egil M Solberg | 23.11.2017 12:39:19

– Det var helt vilt! Det har egentlig ikke helt gått opp for meg ennå, sier den sjokkerte og blide millionæren fra Karmøy. Han ble millionær med MillionFlax.

Mannen befant seg i Tønsberg da han bestemte seg for å prøve lykken.

– Jeg var en tur i Tønsberg og det hender jeg kjøper Flaxlodd. Jeg kjøpte fem MillionFlax i en butikk, og det ga millionuttelling. Jeg trodde det ikke med en gang, og i natt har jeg ikke sovet mye. Kona mi fikk beskjed, og hun er også i lett sjokk, sier han til Norsk Tipping og ler.

Nå skal de pusse opp huset sitt på Karmøy.

– Vi har planer om å fornye huset litt så da slipper vi å ta opp lån for det. Vi kan jo betale ned litt lån også, men først skal jeg hjem til familien og kose meg med dem. Litt feiring blir det nok også etterhvert, sier han.