Menu
Det var en tøff kveld for Danmarks landslagssjef Kasper Hjulmand og alle hans spillere da stjernespilleren Christian Eriksen kollapset under EM-kampen mot Finland. Foto: Stuart Franklin, Pool via AP / NTB

Hjulmand: – Kunne ikke vært stoltere av spillerne

Danmarks landslagssjef Kasper Hjulmand kjempet med tårene under pressekonferansen etter åpningskampen i EM. Tankene var hos Christian Eriksen.

Av NTB | 12.06.2021 22:52:43

Sport: Det var ikke sjokktapet mot Finland han var opptatt av.

– Alt, alt alt. Alt vi tenker på er Christian og hans familie. Jeg kan ikke skryte nok av denne spillergruppa. Jeg kunne ikke vært stoltere av disse guttene som tok så godt vare på hverandre, sa han.

– Christian er en av mine kjære venner, og spillerne ble i garderoben enige om ikke å gjøre noe før vi visste at han var ved bevissthet og at det gikk bra med ham.

Kampen ble avbrutt da Eriksen falt om like før pause, og først etter en time og tre kvarter kom den i gang igjen. Da var det klart at det gikk bra med stjernespilleren.

– Vi fikk to valg, vi kunne spille kampen ferdig i dag eller i morgen klokka 12. Alle var enige i at vi skulle spille i dag, men det er vanskelig å spille med følelsene vi hadde. Vi prøvde å vinne, og det var utrolig hva spillerne gjorde i 2. omgang. Det var spillere utpå der som var helt ferdige. De var følelsemessig utmattet, sa Hjulmand.

– I dag ble vi minnet på hva det viktigste i livet er. Det er dem som står oss nær, familie og venner.

(©NTB)

Flere nyheter: