Menu
Hillary Clinton har lite til overs for partikollegaen Bernie Sanders. Foto: AP / NTB scanpix

Hillary Clinton langer ut mot Bernie Sanders

Hillary Clinton går hardt ut mot Bernie Sanders, hevder at «ingen liker ham» og sier at hun ikke vil støtte ham dersom han blir Demokratenes presidentkandidat.

Av NTB | 21.01.2020 17:24:58

Politikk: USAs tidligere førstedame og utenriksminister, som selv var presidentkandidat for Demokratene og tapte for Donald Trump i 2016, kommer ifølge The Hollywood Reporter med kritikken i en dokumentarserie som er under produksjon.

– Han var i Kongressen i årevis. Én senator støttet ham. Ingen liker ham, ingen ønsker å samarbeide med ham, han får ikke gjort noe, sier Clinton.

– Han var en karrierepolitiker. Alt er bare vås og det gjør meg vondt å se at folk blir tiltrukket av det, fortsetter hun i den fire episoder lange serien «Hillary», som har premiere i mars.

På spørsmål fra The Hollywood Reporter svarer hun bekreftende på om hun fastholder sin nådeløse karakteristikk av senatoren fra Vermont.

– Det dreier seg ikke bare om ham, det er kulturen rundt ham. Det er teamet hans. Det er de framtredende tilhengerne hans, sier hun.

Et gjennomsnitt av de siste meningsmålingene i USA, utarbeidet av The Real Clear Politics, viser at 20,4 prosent av demokratiske velgere ønsker Bernie Sanders som partiets presidentkandidat.

Bare tidligere visepresident Joe Biden har større oppslutning i partiet, 28,4 prosent.

(©NTB)

Flere nyheter: