Menu
Juventus feirer en scoring i en Serie A-kamp spilt for tomme tribuner før koronaviruset stoppet all fotball i Italia. 121 av klubbens ansatte har vært i viruskarantene, men nå har Gonzalo Higuaín forlatt Torino og reist hjem til Argentina. Foto: Marco Alpozzi, LaPresse via AP / NTB scanpix

Higuaín forlot Juventus-karantene og reiste hjem

Juventus-spissen Gonzalo Higuaín har forlatt klubbens viruskarantene og reist hjem til Argentina, ifølge flere ulike medier i Italia.

Av NTB | 19.03.2020 20:46:42

Sport: 32-åringen hadde i likhet med resten av klubbens spillere og et stort antall andre ansatte vært isolert siden Daniele Rugani forrige uke testet positivt på koronaviruset. Til sammen er 121 personer tilknyttet klubben i karantene i tråd med anbefalinger fra italienske helsemyndigheter.

Blaise Matuidi har siden også testet positivt på viruset.

Higuaín skal ha bedt klubbledelsen om tillatelse til å besøke sin syke mor og ble testet for viruset med negativt resultat. Han var bare halvveis i anbefalt karantenetid.

Ifølge Gazzetta dello Sport tok Higuaín privatfly med familien til Sør-Amerika. Avisen hevder at også tyske Sami Khedira og bosniske Miralem Pjanic har reist fra Torino.

Cristiano Ronaldo var allerede på Madeira da Rugani testet positivt. Han dro dit for å besøke sin mor etter at hun ble rammet av slag, og har siden vært i hjemmekarantene der.

Italia er hardt rammet av koronaviruset og er nå landet med flest virusrelaterte dødsfall. Torsdag passerte antallet Kinas.

(©NTB)

Flere nyheter: