reklame for Sheiken Bowling
Menu
Tayfun Korkut er ferdig som trener i Hertha Berlin. Foto: Sören Stache, DPA via AP / NTB

Hertha Berlin sparket treneren etter tre måneder

Hertha Berlin sparket søndag treneren Tayfun Korkut etter bare tre måneder i jobben. Laget er på nedrykksplass etter fem strake tap.

Av NTB | 13.03.2022 11:55:17

Sport: Klubben med Rune Almenning Jarstein og Fredrik Bjørkan i spillerstallen sliter tungt og kvittet seg tidligere i uka med sportsdirektør Arne Friedrich. Søndag, dagen etter 0-2-tapet for Borussia Mönchengladbach som sendte laget under streken, kom turen til Korkut.

– Etter en analyse av den sportslige situasjonen er Tayfun Korkut og (assistent) Ilija Aracic fritatt for sine oppgaver med umiddelbar effekt, heter det i en uttalelse fra klubben.

Klubben jobber med å finne en ny trener.

Korkut ble ansatt i november etter at Pal Dardai fikk sparken. 47-åringen greide bare å føre laget til to seirer i Bundesliga, og på hans vakt ble det også cuptap mot byrival Union.

– Etter en lovende start med sju poeng på fire kamper og positiv trend, er vi uten seier i de ni kampene i siste halvdel av sesongen. Vi er på nedrykksplass og har åtte kamper til å samle poengene vi trenger for å berge plassen, sa klubbdirektør Fredi Bobic.

(©NTB)

Flere nyheter: