Menu
Ekteparet Steffen Stegavik og Camilla Herrem skal jobbe tett sammen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Herrem kan få ektemannen som trener på klubblaget

Steffen Stegavik er ansatt som ny trener i Sola håndball. Der kan han få kona Camilla Herrem i spillerstallen.

Av NTB | 16.03.2020 21:02:01

Sport: Sola bekrefter selv ansettelsen av Stegavik på sine nettsider mandag. Trønderen har signert en toårskontrakt.

Kona Camilla Herrem spiller i klubben, men har kontrakt som utløper etter inneværende sesong. Fortsetter landslagsveteranen, får hun altså ektemannen som trener.

– Så klart har vi hatt en dialog rundt hvordan det vil bli hvis det skulle skje. Men vi er begge profesjonelle og har respekt for det vi driver med. Så det tror jeg skal gå veldig bra, sier Stegavik til Stavanger Aftenblad.

Herrem selv kommenterer ansettelsen på sin Instagram-konto.

– Ord kan ikke beskrive hvor stolt jeg er av deg. Alt det du har fått til i karrieren din er helt rått. I tillegg har du spilt fotball i 2. divisjon, vunnet 71 grader Nord, du er verdens beste pappa til Theo og Lykke, og du er verdens beste ektemann, skriver håndballprofilen, og legger til:

– Dette, som alt annet du gjør, kommer til å gå kjempebra. Jeg er i hvert fall stolt her hjemme.

Sola skriver at den har vært på jakt etter en trener som «ønsker å være med å utvikle Sola og spillerne, og som evner å jobbe sammen med spillerne som et team».

36 år gamle Stegavik avslutter dermed spillerkarrieren. Han har spilt for Heimdal, Elverum, Drammen, Kolstad og rumenske HCM Minaur Baia Mare. Siden 2016 har han spilt i Nærbø håndball.

– Trenerjobben i Sola er en spennende utfordring som jeg ser fram imot. Men jeg kommer inn med en ydmyk innstilling til dette arbeidet, sier den nye Sola-treneren.

I spillertroppen han nå skal jobbe med, befinner altså blant andre kona Camilla Herrem seg.

(©NTB)

Flere nyheter: