Menu
Camilla Herrem har ambisjoner om å score flere mål for Norge. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.

Herrem fortsetter håndballkarrieren

Da Sola overlevde i eliteserien og ektemannen Steffen Stegavik ble ansatt som trener, bestemte Camilla Herrem (33) seg for å forlenge håndballkarrieren.

Av NTB | 03.04.2020 14:33:42

Sport: Norsk Topphåndball melder på Twitter at landslagsvingen har skrevet under for to nye år med Sola.

Sist sesong scoret Herrem 107 mål på 22 kamper.

– Jeg brukte mye tid på hva jeg ville gjøre angående neste sesong. Jeg hadde tilbud fra flere utenlandske toppklubber, og noen i Norge. Jeg måtte bruke en del tid på det fordi alt var heller ikke i boks når det gjaldt Sola. Vi visste ikke hvem som skulle bli, hvem som skulle bli trener og så videre. Dette var svar jeg ville ha før jeg kunne bestemme meg angående fremtiden, sier landslagsprofilen.

Herrem spilte ett år for Sola i 1. divisjon også, men det hadde ikke vært aktuelt denne gangen.

– Jeg har fortsatt landslagsambisjoner, og det er ikke forenlig med spill én divisjon lavere, sier 33-åringen.

(©NTB)

Flere nyheter: