Menu
FOTO: Privat / Tipser

Campingvogn blåste over ende på broa

Deler av en campingvogn var i ferd med å falle i Karmsundet da nødetatene kom til stedet ved 09.40-tiden. Broa og sundet ble stengt like etterpå.

Av Egil M Solberg | 06.07.2020 09:45:06

Trafikk: Det ble sendt ut farevarsel med sterk vind i morgentimene mandag og det blåste 30 meter per sekund da en henger ble tatt av et vindkast og knust i 09.35-tiden. En personbil ble truffet av vogna.

Deler av campingvogna ble kastet over rekkverket og var i ferd med å falle ned i karmsundet da brannvesenet kom til stedet. Dermed måtte også Karmsundet stenges for trafikk.

– Det blåser kraftig og vi har parkert en brannbil foran vogna for å skjerme for vinden. Vogna er sikret og broa vil bli stengt i flere timer, det sier innsatsleder Ivar Eide ved Haugaland Brann og redning på stedet til Radio Haugaland.

LES OGSÅ: Veltet campingvogn traff bil

Politiet stengte veien da redningsarbeidene startet og det dannet seg raskt køer.

– Vi varsler innbyggere i nærheten av broa da det er fare for at noe av vogna kan falle ned, sier Eide.

Mange bilister har måtte snu og større kjøretøy blir stående og får problemer i trafikken, opplyser trafikanter til Radio Haugaland.

Trafikken må nå gå via Karmøytunnelen.

LES OGSÅ: Campingvogn veltet også på Bokn

E134 Karmsund bru i Karmøy kommune har vært stengt i hele dag. Det har ikke vært mulig å gjøre oppryddingsarbeidene på grunn av vinden.

Planen er å starte opprydding rundt klokken 22.00.

Twitter

Webcam: Statens Vegvesen

Flere nyheter: