Menu
Liverpool-kaptein Jordan Henderson (til v.) har kalt inn de andre klubbkapteinene i Premier League til møte onsdag om Super League-situasjonen. Foto: Jon Super, AP / NTB

Henderson: – Vi liker det ikke og vi ønsker det ikke

Liverpool-kaptein Jordan Henderson har kalt inn de andre Premier League-klubbenes kapteiner til et krisemøte onsdag om Super League-planene.

Av NTB | 20.04.2021 23:49:10

Sport: Tirsdag kveld la han ut en melding på sin Twitter-konto om superligaplanene, åpenbart på vegne av Liverpool-spillerne.

– Vi liker det ikke, og vi vil ikke at det skal skje. Dette er vår felles holdning. Vårt engasjement for denne fotballklubben og dens tilhengere er absolutt og ubetinget, skrev han.

Liverpool er en av seks PL-klubber som har sluttet seg til de omstridte planene. Ligaens 14 andre klubber var onsdag i møte om situasjonen og ble enige om å bekjempe utbryterplanene med alle midler.

Tirsdag kveld ble Manchester City første engelske klubb som offisielt trakk seg fra prosjektet, mens Chelsea også skal ha kommet til samme beslutning.

Henderson har også tidligere kalt inn til møter mellom Premier League-kapteinene, og i fjor var han initiativtaker da spillerne under den første nedstengningen under koronapandemien satte i gang en innsamlingsaksjon som ga millioner av pund til det britiske helsevesenet.

(©NTB)

Flere nyheter: